آموزش ساخت موشن گرافیک

آموزش ساخت انواع موشن گرافیک در فتوشاپ و افترافکت،نرم افزار و پلاگین و بهترین تیزر های موشن گرافیک

آموزش ساخت موشن گرافیک

آموزش ساخت انواع موشن گرافیک در فتوشاپ و افترافکت،نرم افزار و پلاگین و بهترین تیزر های موشن گرافیک

آموزش طراحی و ساخت موشن گرافیک با نرم افزار های حرفه ای, کانال تلگرام آموزش موشن گرافیک, معرفی انواع نرم افزار و پلاگین موشن گرافیک, آموزش ساخت تیزر موشن گرافیک, دوره و کلاس آموزش موشن گرافیک, چگونه موشن گرافیک بسازیم, آموزش موشن کرافیک در فتوشاپ

  • ۰
  • ۰
با سلام خدمت همراهان سایت موشن دیزاین که همیشه همراه ما هستین در بروزرسانی آموزش موشن گرافیک در افترافکت. در اولین فدم باید بدونید که برای یادگیری ساخت موشن گرافیک در افترافکت، فقط نرم افزار افترافکت نیست که شما باید باهاش کار کنید بلکه نرم افزار های گرافیکی دیگه ای هم باید یاد بگیرید.
برای ساخت موشن گرافیک نرم افزار هایی که می توان نام برد، شاید آخرین نرم افزار افترافکت باشد، این به این معنی نیست که افترافکت کاربرد زیادی ندارد، خیر بلکه میتوان گفت اصلی ترین نرم افزار برای نهایی کردن موشن گرافیک افترافکت است. البته برای ساخت موشن گرافیک دو بعدی بهترین نرم افزار افتر افکت است.
آموزش موشن گرافیک در افترافکت خلاصه نمی شود و یکی از نرم افزار هایی که شما باید آموزش های مربوط به آن هم دنبال کنید فوتوشاپ است. برای شروع آموزش ما یکی از اصلی ترین منو های کاربردی در افترافکت را برای شما توضیح خواهیم داد.

آموزش منو های افترافکت

آموزش افترافکت کارکردن با گزینه های Position , Transform , Rotation , Anchor Point

این چند گزینه یکی از مهمترین قسمت هایی است که شما باید در آموزش افترافکت برای ساخت موشن گرافیک دقت زیادی در یادگیری آن ها داشته باشید و تا آخرین قسمت ساخت یک موشن گرافیک شما را تنها نخواهد گذاشت، من قول رو به شما خواهم داد :)

گزینه Position در افترافکت

Position در افترافکت وظیفه تغییر موقعیت آبجکت ها را دارد که می توان در چهار جهت آصلی آن را خلاصه کرد. با تغییر مقدار هر قسمت می بینید که آبجکت انتخاب شده شما به چپ، راست، بالا و پایین حرکت خواهد کرد. با ثبت یک Keyframe می تواند در هر قسمت حرکت هایی که برای آبجکت خود در نظر دارید را ثبت کنید موقعیت کنید. برای مثال میخواهید یک توپ را حرکت دهید رو به جلو در یک جا حالت سکون پیدا کند، در همان لحظه اول یه کی فریم ثبت کنید سپس مقدار Position را تغییر دهید به هر سمت که میخواید توپ حرکت کند، سپس در آخرین موقعیت کی فریم نهایی را ثبت کنید

گزینه Transform در افترافکت

Transform در افترافکت باعث تغییر اندازه و حالت آبجکت می شود برای مثال شما می خواهید حالت آینه آبجکت خود را ببینید، با تغییر مقدار متوجه جابه جا شدن موقعیت آبجکت در مرکز خواهید شد.

گزینه Rotation در افترافکت

Ratation در افترافکت موجب چرخیدن آبجکت به دور خود می شود.

گزینه Anchor Point در افترافکت

Anchor Point در افرافکت را ما قبلا به طور کامل در پست های قبلی توضیح داده بودیم که می توید به آرشیو سایت مراجعه کنید و بصورت کامل این آموزش رو فرا بگیرید.

گزینه Opacity در افترافکت

Opacity در افترافکت موجب میزان شفافیت یا روشنایی آبجکت انتخاب شده می شود، با کم کردن این گزینه متوجه محو شدن آبجکت می شوید.





نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی